tiistai 13. lokakuuta 2009

Stella McCartney`s Spring 2010
En hirveesti tykkää katella noita kevään catwalkkeja vielä,mutta Stellan oma oli aivan must tsekkaa! En kanskaan jaksa jaaritella monia rivejä, analysoida asuja ja mitä kaikkea mallistoon nyt kuuluu,koska se on turhaa.Kaikilla on silmät ja omat näkemykset+ mielipiteet tekee muodista kiintoisaa leikkiä.
Paljon näkyili S:n luomuksissa noita maanläheisiä värejä ,mutta myös ei oltu värejäkään unohdettu.Pastellivärejä ei onneksi oltu taas tungettu asuihin,ne on jo niin nähty joten pliis hetki taukoa niistä.Kannattaa jo alkaa hamuamaan voimakkaita värejä vaatekaappiin,koska niitä puolestaan näkyili! Syvänsinistä haluisin omaan kaappiin lissää.Sitä väriä ei oikein garderoobista löydy ,kun yhden mekon verran.Myöskin tuo yksipuoleisuus paidoissa ja korkea vyötärö on IN edelleenkin.Ehkä eniten yllätyksenä tuli tuo farkkukangas,jota ei toki liikaa nähty lavalla ,mutta parin asun verran.Sille trendille en kyllä hirveästi lämmennyt.Pitsiäkin näkyi,jippii.

JA HEI kuka muu haluaa tuon koko valkosen haalarin? IT`S AWESOME,I LOVE IT
anteeksi caps raiskaus.

Lyhykäisesti sanottuna Stellan mallisto oli erittäin kaunis,käytännöllinen,esteettinen silmälle ja tuttavallinen. Mitään erikoista siis ei ollut.Paitsi ettei ollut pastellivärejä.Ainakaan paljoa.
Graafisuuttakin juuri sopivasti.
kuvat ja loput niistä löydöt täältä2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Jännä oikeesti kuin paljon tuota korkeaa vyötäröä näkeekään :D Ei ollukaan ihan pienen hetken muotivillitys ..

Itse innostun erityisesti voimakkaista väreistä :D liian harmooniset ja maanläheiset värikokonaisuudet ilman mitään jippoa ei vaan sovi mulle! Vaikka muilla ne voi näyttää erittäin tyylikkäiltä.

Burlesque kirjoitti...

Kaisa:Joo ei se nyt iha ollut hetken jutttu! Ja juu muhun kanssa iski noi voimakkaat värit,pastellivärit on niin out jo..