sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Highlight

Oon aina tykännyt niin sanotusti tällaisista "taidekuvista" ja ajattelin nyt jakaa teidänkin kanssa muutaman kivan otoksen.Kuvia on kiva analysoida ja pohtia mitä niillä on tahdottu ilmaista vai onko ollenkaan. Tai sitten niistä on ihan vaan iloa silmälle.Kauniista kuvista siis.Jos kuva nyt erityisen kaunis ei ole ,niin sitten siinä pitää ainakin olla joku juju.Tykkään ainaki ihan mega paljon kierrellä kaikissa museoissa ja taidegallerioissa, niissä voisi viettää vaikka tuntikausia tutkaallen kaikenlaisia mielenkiintoisia tauluja/näyttelyjä! Voisin varmaan sanoa itseni visuaaliseksi ihmiseksi.Tosin monet mun kavereista on sitä mieltä ,että taide on tosi turhaa ja mitä nyt käydä vahtaamassa jtn tylsiä tauluja. No kaikilla mielipiteensä. Jotkut tykkää jotkut ei.

Vaasassa suositeltavia paikkoja taiteen ystäville on esim:

- AteljeeTorni
- Modernin taiteen museo kuntsi (Tällä hetkellä siellä pyörii Punaste lippude all niminen neuvostotaide näyttely joka on muuten ihan käymisen arvoinen.Sitten yläkerrasta löytyy elonkorjaajat näyttely joka omasta mielestäni ei kauhean hyvä ollut. Joitakin taidetoksia olisi voinut verrata ihan 5-6 vuotiaan piirrustuksiin.Vai väittääkö joku ,että 29 pikku palloa toisiinsa liitettynä on jotain erittäin suurta taidetta? Sanoma sillä ehkä oli.Itsellä tuli lähinnä mieleen yhtenäisyys pallukoiden yhteen liittämisestä ja se,että yhdessä ollaan vahvoja.
- Pohjanmaan museo (viimeksi kun kävin ,niin siellä oli tosi hieno näyttely galapagos saaren eläimistöstä ja maisemista! Se näyttely oli siinä alakerrassa.


kuvat täältä

3 kommenttia:

Katsku kirjoitti...

ei vitsi sulla on ihana banneri!

E kirjoitti...

joo toi banneri on mielettömän ihana! ja muutenkin tosi kiva blogi, tykkään :-)

Burlesque kirjoitti...

Katsku:Kiitos,mä nyt ihan punastun täälä ruudun toisella puolella ;D

E:Tack :>