sunnuntai 11. lokakuuta 2009

C`est la vie!No nyt se loma sitte vihroonki on alkanu.Ihanaa kun ei tartte aamusin herätä aikasin kouluhun ,vaan saa ihan rauhassa heräillä ja nautiskella kiirettömyydestä!Tämän päivän oon ottanu toosi lunkisti katellen elokuvaa,lueskellen,herkuttelen,nukkuessa ja opettelessa venäjää.Ja kyllä,todellakin opetellut venäjää.Mun mielestä se kieli on melko kiintoisa ja haluan osata sitä edes jonkun verran!Eihän se kylläkään mikään maailman kaunein kieli ole :D Huomenna(tänään oikeestaa) aikeissa on siivoilla ja kattella gossip girlin ekaa tuottista+tietenkin mässäillä paljon! Kyllä kiloja kertyy..

Tuo elokuva puolestaan jonka äsken sain katottua on nimeltään Jet lag ja sen tarina kietoutuu Pariisin lentokentälle pääasiassa.Elegantti ja itsevarma nainen Rosa on lähdössä Meksikoon,mutta Ranskassa alkaa suuri lakko ja kaikki busseista lentoliikenteeseen asti pysähtyy ja matkustajat jumittuvat lentokentälle.Rosan täytyy soitaa ystävälleen,mutta tiputtaakin vahingossa kännykkänsä vessanpönttään ,kun oli niin tohinoissa.Rosa päättää sitten kysyä eräältä bisnesmieheltä kännykkää lainaan ja siitähän se koko vyyhti sitten alkaakin.Näyttää siltä,että kännykän lainannut mies Felix on jatkuvasti törmäyskurssilla Rosan kanssa ja mitä kaikkea tästä sopasta syntyykään? Sopivasti kaikkea olisi varmaan hyvä vastaus tuohon.

Suosittelen kyllä elokuvaa kaikille jotka sitä ei ole vielä nähnyt,mutta joille kelpaa ihan normihauska komedia sillä perus juonenkuviolla!
Mielestäni melko hauska elokuva.Se nyt oli sitä perus hömppää mies tapaa naisen ja tapahtuu sitä sun tätä,mutta pätkä oli ihan jees kokonaisuudessaan.Rosen ja Felixin kömmejä oli kiva seurata , joten voisin hyvinkin antaa elokuvalle *** tähteä.Oli myös erityisen kiva kun elokuva oli ranskaksi eikä englanniksi.Ranskan kieli kuullostaa niin ihanalle!


Kuka nähnyt ko. elokuvan?


kuvat:google kuvahaku sanalla Jet lag movieEi kommentteja: