keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Loma fiilistelyä

 







Eli lupailinkin jo vähän kattavampaa matka reportaasia ja tässä se tulee!

Lähdettiin Tampereelta Ryanairilla kohti Frankfurt-Hahnin lentokenttää ,joka itseasiassa ei ole kovinkaan lähellä varsinaista Frankfurtia ja kenttä johon päädyttiin oli aika pieni. Ei sielä ollut mitään erikoisia kauppoja tai tms se on vaan semmone ryanin  "hubi" josta lähtee lentoja vaikka minnepäin eurooppaan. Ei otettu suoria lentoja kun ne oli niin kalliita vaan tehtiin tämmöne vähän enemmän aika vievä stoppi,mutta paljon halvempi vaan.Jäätiin lennon jälkeen sit yöksi semmoseen hotelliin josta oli ihan kuljetukset lentokentältä ja takaisin sinne kuljetuspalvelu + ei maksanu mitään! Kahden hengen huone zum advancessa maksoi 17.50 per henkilö eli ei ollenkaan paha.Kuulinkin että lentokentän alueen kylät elävät yksinomaan melkein hotelli/hostelli bisneksellä! Hyvin nukutun yön jälkeen suunnattiin taas kentälle ja koneeseen kohti lomaparatiisia. Ryanilla matkustaminen oli mulle eka kerta ja voin sanoa että ihan hyvin toimi kaikki! Ainoastaan se jatkuva myyminen lennolla ärsytti,mutta ymmärtäähän sen kun kerta on niin halvat liput.Viiden tunnin päästä olimme sitten perillä Las Palmasin kentällä ja sen jälkeen paikallisbussilla kohti Puerto Ricoa. Erittäin halvaksi tuli matkat( 6 e per henkilö matka las palmas -> puerto rico) Noh,jäätiin kyllä sitten jo Maspalomaksessa pois ja mentiin taksilla loppumatka varsinaiseen hotelliin joka sijaitsi vuoren päällä!

Kun matkoista oli selvitty niin varsinainen lomailu alkoi! Ei meillä ollut mitään erikoisia suunnitelmia loman ajalle ei kyllä kuulukkaan oll.Otettiin vaan rennosti  ja syötiin hyvin :) Aurinkoakin otettiin ,mutta muhun väri ei kovin hyvin tarttunut muihin kyllä munkin edestä! Hotellimme oli Riosol apartments ja oli ihan hyvä hotelli. Mahtavat näkymät merelle ja p- ricon keskustaan. Ainoa miinus tulee kovista sängyistä ja ne siis todella oli kovat. Hotellissa oli joka päivä jtn aktiviteettia mm; tennistä,miekkailua ja espanjan tunteja jolle osallistuinkin kerran. Tekemistä siis riitti ja yksi viikko oli aivan liian lyhyt aika. Viikon aikana ehdittin käydä kaverin kaa tarkastaas Amadores Beach (joka oli upea), katsomassa Maspalomaksen dyynit sekä käydä pienellä päiväreissulla Las Palmasiin. Tietenkin käveltiin paljon vaan ympäriinsä ja otettiin kuvia sekä fiilisteltiin.Ai niin ja shoppailuakaan ei unohdettu! Voin esitellä täs joku päivä ostokset,niitä tuli ihan mukavasti. Loma oli oikein onnistunut kaikin puolin,laukutkin tuli perille.Voin suositella Puerto Ricoa , koska sielä oli paaljo tekemistä ja suht halvat hinnat,mutta tosiaan turisteja oli melko runsaasti.Noh,mitä tuollaiselta lomakohteelta nyt voisikaan muuta sitten odottaa. Seuraavaksi kerraksi näkemättä ja tekemättä jäi vielä saarikierros,palmitos park,sioux city ja veneretki,lomakuume on taas armoton.Pääsispä johonkin taas :)

Mikä teidän mielestä on kiva lomakohde?:)
jos haluatte voin vielä kertoa shoppailu, ravintola yms vinkkejä?

5 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Hih kylläpä näyttää tutulta maisemat, olin itse toissa jouluna Maspalomaksessa ja tuli tuolla Puerto Ricon rantsullaki käytyä :)

Burlesque kirjoitti...

Sanni: Joo amadores oli ainaki ihan huippu ranta! Olitteko sielä vai ihan siinä p ricon yleisellä?:>

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mistä toi Kitty-auto on? Tuolta Las Palmaksesta vai Suomesta? :) Ihan sairaan kiva :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mistä toi Kitty-auto on? Tuolta Las Palmaksesta vai Suomesta? :) Ihan sairaan kiva :D

Burlesque kirjoitti...

anonyymi: Se on Las Palmaksesta!Ei Suomes tommosiin törmää ;D