tiistai 19. tammikuuta 2010

etelään äkkilähtö kiitos
Taidan elää vieläkin loma-aikaa kun unirytmit menee kuinka sattuu! Menin nukkuman varmaan joskus 3 aikaan ja heräsin puol viis tänään :D Miten ees voi nukkua niin monta tuntia? Univelkaa ainakin tullut liiasta valvomisesta.Tänään meen kyllä tos yhentoista aikaan jo nukkumaha, että herää sitte ajois huomisin.Olis ollut tänään koulus ysi luokkalaisten kierrätyksiä ja mun olisi pitäny olla sielä opastamassa,mutta onneksi en ollut ainoa joka oli poissa. Tosin aika turha päivä olis ollukki kun vaan joku 3 tuntia koulua,että en tiedä olisinko mennyt vaikka olisinki herännyt ajoos.

Voi pääsispä johonki ulkomaille, mieluiten johonkin vähän eksoottisempaan paikkaan kuin Ganarialle johon meen tuossa helmikuun lopussa viikoksi.Totta kai arvostan sitä ,että ylipäänsä pääsee johonkin,mutta mua vetää puoleensa enemmän kauempana olevat kohteet mm:Mauritius,Malediivit ja Brasilia yms....Thaimaakin kiehtoo,mutta ei enää niin paljon kun joskus ennen, kun se ei ollut niin massapaikka vielä.

Olen enemmän rantaloma tyyppiä kun lähden lomalle,sillon täytyy saada totaalinen irtiotto arjesta ja stressistä.Parhaiten siihen auttaa aurinko,aurinkotuoli,hyvä kirja,uima-allas,hyvä ruoka,lepo ja shoppailu.Tykkään myös semmoisista reppumatkaaja tyylisistä matkoista missä tutustutaan vieraisiin kulttuureihin, mennään pois turistialueilta ja haetaan erilaisia kokemuksia yms.Silloin kun lähden reppumatkaaja matkalle,fiiliksen pitää olla juuri oikea ja myöskin aikaa enemmän.Viikossa ei kerkeä kiertämään Brasiliaa vielä kovinkaan paljoa.Mutta viikko on juuri aika totaali rentoutumiseen jossain suhteellisen lähellä.Yritän kyllä lyhyilläkin lomilla tutustua kulttuuriin edes jonkin verran ja hakea niitä uusia kokemuksia,mutta pääpaino on kuitenkin siinä aurigonotossa ja perus turisti jutuissa.Turisti on aivan eri käsite kuin matkailija.Turisti pysyy tietyssä mukavuus sektorillaan,mutta matkaaja uskaltaa lähteä sen ulkopuolelle.Voisin tästäkin puhua vaikka kuinka kaaauan,mutta eipä nyt enempää tästä aiheesta tällä kertaa.
Mondossa on muuten aina hyviä juttuja missä kerrotaan kuinka pakettimatkasta saa vieläkin enemmän irti ja miten! Kannattaa lukasta joskus.

Oletko millainen matkailija? Mihin haluasit matkustaa?


kuvat:google kuvahaku,hakusanalla mauritius

7 kommenttia:

vesna.blogg.se kirjoitti...

kostade runt 22£ på asos.com

Erica kirjoitti...

i want to be there right now! so pretty

-Erica
http://allaboutitt.blogspot.com/

Erica kirjoitti...

i want to be there right now! so pretty

-Erica
http://allaboutitt.blogspot.com/

Burlesque kirjoitti...

Vesna:Ok thats good to know :)
Erica: :)

vesna.blogg.se kirjoitti...

jaa den e verkligen jättebra =)

Faridah kirjoitti...

Beautiful photographs!!!

ღ remy. kirjoitti...

Egyptiin! äkkilähtö ois niin kiva tai sit ausseihi :D